FAQ

Opkræver I moms eller VAT? 
Vi opkræver ikke nogen form for moms på ordrerne. For lande inden for EU er der ingen VAT opkrævet, og ingen importafgifter vil blive lagt oveni.

Sender I til PO bokse eller APO/FPO bokse? 
Vi sender både til PO bokse og APO/FPO bokse. Ordre til Po bokse vil blive sendt gennem posthuset.

Er min ordre blevet sendt?

Klik på Ordre Status linket i toppen af vores side for at tjekke din ordres status. Hvis ordre statussen er mærket som “Behandlet” eller “Gennemført”, så er den allerede blevet sendt.

Hvor lang tid tager det før jeg modtager min pakke?
De fleste ordre med standart levering, vil blive leveret inden for 5 til 12 dage efter ordreren er blevet placeret. Hurtig levering vil blive leveret inden for 2 til 4 hverdage. Prioriteret levering er inden for 4 til 8 standard dage.

Hvorfor skulle jeg købe fra jer?
Vi tilbyder den laveste pris online for mange produkter. Vi har en ekstremt venlig og afslappet tilgang til kundeservice. Prøv os engang, og vi lover at du vil have lyst til at handle med os igen! Vi har været I online detailhandel siden 2005, og vi ved hvad kunder vil have og vi ved kender til god kundeservice!

Hvordan tracker jeg min ordre?  
Klik på Ordre Status linket i toppen af vores side for at tjekke din ordres status. Efter at have skrevet din e-mail og dit ordrenummer ind, vil du se din ordre information. Klik på forsendelses fanen for at se dit tracking nummer og klik på ”Track” knappen, eller kopier og indsæt dit tracking nummer, og track din ordre på den angivne bæreres hjemmeside.


Sender I internationalt?
Ja vi sender internationalt, til over alt i verdenen. Internationale ordre bliver afsendt via International Registreret Luftpost. Ordre tager 5 til 14 dage for at ankomme til de fleste destinationer, eksklusiv enhver form for fortoldningstid.

Hvordan returnerer jeg min ordre?
Tjek venligst returretspolitik siden for mere information. Linket er i bunden af vores hjemmeside, under politik sektionen.