Återbetalningar / returer

SMARTYKOO RETUR OCH ÅTERBETALNING POLITIK

Alla produkter kan återlämnas till full återbetalning inom 14 dagar efter mottagen beställning.

Inköp kan återlämnas till full återbetalning för produkten, eller för ett utbyte, under förutsättning att produkten inte är använt eller skadat. Om du vill göra en retur, vänligen maila oss så att vi kan ge dig ett RMA-nummer. Om du har fått en skadad produkt och produkten inte har använts, vänligen ta kontakt med vår kundtjänst för att utse en ersättare och skicka oss ett foto av skadan inom 24 timmar. Används skadade produkter är inte berättigade till bidrag, men är eligble för utbyte eller tillgodokvitto.

1. Du måste begära ett returnummer via e-post innan en produkt kan returneras. Se till att du ange ditt fullständiga namn och en beskrivning av problemet. Inom en till två arbetsdagar efter att ha lämnat en begäran du kommer att kontaktas via e-post med ett RMA-nummer och produktreturanvisningar.

2. Gångna tillbaka objekt måste vara komplett och i oanvänt skick. Vid retur en produkt, måste du skriva din returnummer på förpackningen.

3. Vi kommer inte att betala returfrakten för icke-defekta avkastning. Det är kundens ansvar att se till att de returnerade varorna packas ordentligt.

4. Allt som har skadats; Vi förbehåller oss rätten att kontrollera tillståndet av de gångna tillbaka objekten innan de utfärdar återbetalning.

5. Alla produkter vi säljer kommer med vår standard sex månaders utbytesgaranti.

6. Återbetalning kommer att utfärdas tillbaka till den ursprungliga betalningsmetoden inom en till åtta dagar, beroende på betalningsmetod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 70

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 70

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2