Om ossValuCase
Dragon Cove 3, Block 12, G/F
Tuen Mun, NT
Hong Kong       service@valucase.com


      1-855-865-2578


        9:00 - 18:00 HKT ,   Monday to Friday


Vi är baserade i Hong Kong och alla beställningar skickas från vårt lager där.

Produkterna som vi säljer är helt nya i butiksförpackningen(vänligen granska produktförteckningen för mer specifika detaljer, om några produkter inte är butiksförpackade kommer detta att stå i produktförteckningen) Varför är våra priser så låga? Det är enkelt. Vi har utformat vårt företag ungefär som en grossist. Vi säljer i stora kvantiteter och har effektiviserat vår verksamhet för att erbjuda dig den bästa kombinationen av pris och service, tillgänglig var som helst.

Vårt team är en extraordinär grupp som älskar vad de gör. De kommer att se efter dig varje steg på vägen och är mer än glada över att ge dig den rätta rådgivningen- inte endast genomföra försäljning och sedan glömma bort det. Om vi begår misstag fixar vi detta snabbt och säkerställer att det inte händer igen. Vi arbetar hårt för att erbjuda förstklassig kundsupport till dig och en garanterad 100 % kundnöjdhet. Detta är anledningen till varför kunder kommer tillbaka om och om igen för att shoppa hos oss.

Vårt mål är enkelt. Vi vill vara din primära källa för de bästa och mest unika produkterna till det bästa priset och värdet, med den bästa kundsupporten som är mänskligt möjlig.