Om OsValuCase
Dragon Cove 3, Block 12, G/F
Tuen Mun, NT
Hong Kong       service@valucase.com


      1-855-865-2578


        9:00 - 18:00 HKT ,   Monday to Friday


Vi er baseret i Hong Kong, og alle ordrer sendes fra vores lager der.

Produkterne vi sælger er helt nye i detailemballage (check venligst produkt noteringen for mere specifikke detaljer, hvis et produkt ikke er i detailemballage, vil det blive skrevet på produktnoteringen). Hvorfor er vores priser så lave? Det er simpelt. Vi har modelleret vores forretning meget som en grossist. Vi sælger i enorme mængder og har strømlinet vores drift til at forsyne dig med den bedste kombination af pris og service tilgængeligt hvor som helst.

Vores team er en ekstraordinær flok der elsker hvad de laver. De vil se efter dig et hvert skridt på vejen, og vil hellere end gerne give dig den rette rådgivning, de er ikke interesserede i bare at sælge dig noget, og så glemme det. Hvis vi laver nogle fejl, fixer vi det hurtigt, og vi sørger for at det ikke sker igen. Vi er engagerede i at tilbyde førsteklasses kundeservice til dig og garanterer 100% fuldstændig kundetilfredshed. Det er derfor at kunder kommer tilbage igen og igen for at handle med os.

Vores mål er simpelt. Vi ønsker at være din primære kilde til de bedste og mest unikke produkter, til de bedste priser og værdier, med den bedste kundeservice som overhovedet muligt.